Dinerkaart

Smaakvol verrassend

vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal

Proef de passie! Onze chefs staan voor hun ambacht en voor kwaliteit. Bij elke hap proeft u de liefde en de toewijding. In onze restaurants en in het gerecht dat we u serveren vertellen wij ons eigen, unieke verhaal.
Vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal
Vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal

Voorgerechten

BROOD & DIPPERS

7.5

(Glutenvrij mogelijk 6)

Huisgemaakte dippers

CARPACCIO

15

Originele dressing | Rucola tapenade

GEPOFTE AUBERGINE

13

Pita | Labneh | Groene kruidenolie
Choggia bie

RAVIOLI RICOTTA & CITROEN

15

Spinazie | Saliebotersaus

GEMARINEERDE ZALM

15

Licht gerookte zalm | Biet |
Mierikswortel | Citroen

GEBAKKEN COQUILLES

16.5

Beurre blanc | Dille olie | Appelcompote
Pastinaak | Serranocrisp

GEBAKKEN EENDENLEVER

18

Suikerbrood | Speculoos | Dadelcrème
Rode wijn jus

Soepen

GEROOSTERDE TOMAAT-PAPRIKASOEP

9

Groene kruisensalsa | Brood & boter

NOORDZEE BOUILLABAISSE

12.5

Rouille | Croutons | Gruyere

Maaltijdsalades

CAESAR SALADE

16

Croutons | Parmezaan | Ansjovis | gepocheerd ei

(Gegrilde kip + 4 / Bacon + 2)

BLEU DE WOLVEGA

22

Walnoot | Roodlof | Peer | Gegrilde druiven

Oesters

Oesters: gillardeau | fine de claire | oester van de dag

PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)

4

4 STUKS

16

8 STUKS

32

12 STUKS

48

PROEVERIJ KAVIAAR

35

10gr Royal Belgian Caviar Platinum
Kwartelei | Steak Tartare | Truffel chips | Crème fraîche

ROYAL BELGIAN CAVIAR

10 gr 29 | 30 gr 65

Geserveerd op ijs

Met blini's en crème fraîche

BLINI’S

12

6 stuks. Heerlijk bij uw kaviaar.

Steak tartare | Zalm | Crème fraîche

 

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met friet en een salade.

CHATEAUBRIAND

39.5 p.p.

Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef

Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.

Groenten | Gebakken champignons & ui

Saus naar keuze | Peperroomsaus | Truffelroomsaus
Roquefortsaus | Café de Paris boter

ZEETONG

dagprijs

À la meuniere | Boterjus | Remouladesaus

LADYTONG

1 st. 25 | 2 st. 35

1 of 2 stuks

Á la meunière | Roomboter | Citroen | Peterselie | Remouladesaus

BORDJE UIT DE ZEE

25.5

Zalm | Tonijn | Gamba | Venkelsla | Citroenaioli

TARTE TATIN VAN WITLOF EN ROODLOF

22

Geitenkaas | Tijm | Pijnboompitten

CAPONATA & BURRATA – AUBERGINE

24

Bleekselderij | Tomaat | Paprika | Olijf | Basilicum

TONIJN

28

Geschroeid | Romesco salade | Gremolata (peterselie) | Citroen | Knoflook | e.v. Olijfolie

ENTRECOTE

33.5

Beurre Café de Paris | Gekarameliseerde sjalotten

PARELHOEN

29.5

Truffelroomsaus | Gestoofd | Verse groenten

EXTRA FRIET

5

EXTRA SALADE

4.5

Nagerechten

BONBONS

6

Van Atelier Limmen
keuze uit 8 soorten - Proeverij

KAASPLATEAU

16.5

5 soorten

Notenbrood | Diverse confitures

DAME BLANCHE

9

Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom

KOFFIE COMER

11

Koffie naar Keuze | Truffel Slagroom &
Bonbon | Amaretto

TRUFFELS VAN TRUFFELSISTERS

6

Proeverij van 3 truffels

MANDARIJN-YOGHURT SCROPPINO

9

Vodka | Cava

STERANIJS CREME BRULEE

10

Dragon siroop | Bloedsinaasappel ijs |
Vers fruit

WITTE CHOCOLADE SOUFFLÉ

10

Nougatine | Pinda-chocolade mousse
Likeur 43 - Duurt ongeveer 13 min

Kazen

CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK

Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.

CAPRETTA, ITALIË

Italiaanse geitenkaas (10% koe) met een eetbare, soms pluizige natuurkorst. Bijzonder volle maar milde smaak. Door toevoeging van een weinig koemelk wordt de kaas smedig (boterachtig) van structuur.

KLAVER GEITENKAAS CONTADINO, WINKEL

Nederlandse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk. De korst is niet eetbaar. Deze kaas is verrijkt met knoflook, zwarte olijf en zontomaat. U ziet en proeft stevig zuivel met veel plaats voor de smaak van de kruiden.

LANGRES, BOURGOGNE, FRANKRIJK

Van gethermiseerde koemelk met een gewassen, eetbare roodbacterie korst. Romig aan de randen en ietwat rullig in het hart. Vol en pikant maar niet scherp. In het typerende kuiltje boven in het kaasje wordt traditioneel een beetje champagne geschonken.

GORGONZOLA DOLCE, ITALIË

De romige variant van de gorgonzola. Rijk, vol pikant en romig. Gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De korst is niet eetbaar. Een waardige afsluiter van een bijzondere avond tafelen. We serveren hem u graag met een glas Cava.

Koffie & Thee

IRISH COFFEE

8.5

ICE KOFFIE

7.5

Vanille-ijs | Slagroom

SPANISH COFFEE

8.5

FRENCH COFFEE

8.5

ITALIAN COFFEE

8.5

SPECULOOS KOFFIE

6.5

Slagroom

CRÈME BRÛLÉE KOFFIE

6.5

Slagroom

TOFFEE KOFFIE

6.5

Slagroom

DIVERSE THEESOORTEN

3.3

Berry infusion
Caribbean Dream
Earl Grey Blue flower
Ginger Lemon
Organic Rooibos
Orange Cookies

VERSE MUNTTHEE

4

Honing

VERSE GEMBERTHEE

4

Sinaasappel | Honing

GEMBER & MUNTTHEE

4

Honing

Voor de kinderen

PASTA

8.5

Kaas | Rucola | Tomatensaus

KROKET

10

Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes

FRIKANDEL

10

Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes

KIPKROKANTJES

11

Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes

HAMBURGER

13.5

Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes

POFFERTJES

7

Poedersuiker | Boter

KINDERDESSERT

7

Verrassingstoetje met vanille-ijs

SATÉ VAN KIPPENDIJ

12.5

Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes

STEAK FRIET

15

Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes

Menukaart - Comer Egmond
Menukaart - Comer Egmond

Comer Dreefzicht

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Contact opnemen