Dinerkaart
Smaakvol verrassend
vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal
Voorgerechten
BROOD & DIPPERS
(Glutenvrij mogelijk 6)
Huisgemaakte dippers
PROEVERIJ COMER
Carpaccio | Steak tartare | Hoorntje geitenkaas
Tonijntartaar | Huisgerookte zalm | Soep van de Chef
KROKANTE TRUFFELPOLENTA vegan
Espuma van wortel | Gesmoorde prei
Lotus chips | Appelbloesem
COQUILLES
Krokant buikspek | Chili-koriander olie
Espuma van Tom kha kai
CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto | Zongedroogde tomaat |
Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
STEAK TARTAAR
Brioche | Gepocheerd eigeel
Ansjovis mayonaise | Zoete aardappelchips
GAMBA PIL PIL
Oosterse groenten | Brood & Aioli
VOORGERECHT VAN DE CHEF
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
TONIJN TARTAAR
Pittige paprikamayonaise | Wakamé | Gambakoekje
VEGAN RAVIOLI
Plantaardige salieboter | Preischeuten | Cherrytomaat | Spinazie
Soepen
Met passie bereid
TOMAAT-BASILICUMSOEP
Vegan mogelijk
Basilicumemulsie | Brood & boter
SOEP VAN DE CHEF
Brood & boter
OSSENSTAARTSOEP
Brood & boter
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood & boter
SALADE CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto
Zongedroogde tomaat | Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
SALADE COMER
Gamba’s | Tonijn | Makreel | Huis gerookte zalm | Avocado | Venkel | Citrus-Hangop
SALADE GEITENKAAS vega
Groene appel | Balsamico uitjes | Gerookte amandelen | Witte balsamico azijn
Oesters
Oesters: gillardeau | fine de claire
PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)
4 STUKS
8 STUKS
12 STUKS
Hoofdgerechten
Geserveerd met 1 puntzak friet per 2 hoofdgerechten
TOURNEDOS VAN ‘THE BASTARD’
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Groenten | Gebakken champignons en ui + 3.5
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Stroganoffsaus |
Bospaddenstoelensaus | Rode wijn jus
CHATEAUBRIAND
Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef
Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.
Groenten | Gebakken champignons & ui
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Stroganoffsaus |
Bospaddenstoelensaus | Rode wijn jus
SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP 250GR
Groenten | Seroendeng | Thaise satésaus
LADYTONG
Gebakken in roomboter | Groenten
Remoulade saus | Citroen
PASTA GAMBA COMER
Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Peterselie | Rucola
VIS VAN DE MARKT
Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag
ZEETONG 400/500 GR
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus
TEXELSE HAMBURGER
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Brioche met sesam | Uiencompote | Bacon
Augurk | Tomaat | Truffelmayonaise | BBQ-saus
BUTCHER’S CHOICE
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
GEROOSTERDE KNOLSELDERIJ vegan
Shiitake ingelegd in Kikkoman
Bite van melindjoenoten | Parelgort
TONIJNSTEAK
Groenten | Witte balsamico | Basilicum
Aardappelmousseline met pancetta
PASTA FETTUCCINE vega
Pappardelle | Notenmix | Pecorino
Zongedroogde tomaat | Paddenstoelen
Nagerechten
PANNA COTTA
Cassis-gel | Kersensorbetijs
Meringue van hibiscus | Bramencompote
KAASPLATEAU
5 soorten
Notenbrood | Diverse confitures
CHOCOLADE-ESPRESSO TAART
Mousse van sinaasappel en Liquor 43
Cacao crumble | Honeycomb
SGROPPINO 18+
Cassis | Calamansi | Vodka | Cava
DAME BLANCHE
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
KOFFIE COMER
Koffie of thee naar keuze | Truffel | Slagroom | Bonbon | Huisgemaakte lekkernij | Amaretto
TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’
Kazen
CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK
Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.
CAPRETTA, ITALIË
Italiaanse geitenkaas (10% koe) met een eetbare, soms pluizige natuurkorst. Bijzonder volle maar milde smaak. Door toevoeging van een weinig koemelk wordt de kaas smedig (boterachtig) van structuur.
KLAVER GEITENKAAS CONTADINO, WINKEL
Nederlandse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk. De korst is niet eetbaar. Deze kaas is verrijkt met knoflook, zwarte olijf en zontomaat. U ziet en proeft stevig zuivel met veel plaats voor de smaak van de kruiden.
LANGRES, BOURGOGNE, FRANKRIJK
Van gethermiseerde koemelk met een gewassen, eetbare roodbacterie korst. Romig aan de randen en ietwat rullig in het hart. Vol en pikant maar niet scherp. In het typerende kuiltje boven in het kaasje wordt traditioneel een beetje champagne geschonken.
GORGONZOLA DOLCE, ITALIË
De romige variant van de gorgonzola. Rijk, vol pikant en romig. Gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De korst is niet eetbaar. Een waardige afsluiter van een bijzondere avond tafelen. We serveren hem u graag met een glas Cava.
Koffie & Thee
IRISH COFFEE
IRISH COFFEE COMER
SPANISH COFFEE
FRENCH COFFEE
ITALIAN COFFEE
BAILEYS COFFEE
KISS OF FIRE
TOFFEE KOFFIE
DIVERSE THEE VAN T’S
uit Amsterdam
Green tea: Jasmine | Ginger Lemon
White tea: Berry White
Black tea: Lovely lady grey | Masala Chai
Red tea: Al ‘Coco’ Mond
VERSE MUNTTHEE
Honing
VERSE GEMBERTHEE
Sinaasappel | Honing
Voor de kinderen
PASTA
Kaas | Rucola | Tomatensaus
KROKET
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
FRIKANDEL
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
KIPKROKANTJES
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
HAMBURGER
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
POFFERTJES
Poedersuiker | Boter
KINDERDESSERT
Verrassingstoetje met vanille-ijs
SATÉ
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
Comer Egmond
Openingstijden
Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.