Dinerkaart
Smaakvol verrassend
vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal
Voorgerechten
BROOD & DIPPERS
Huisgemaakte dippers
BROOD & DIPPERS GLUTENVRIJ
Huisgemaakte dippers
PROEVERIJ COMER
Carpaccio | Steak Tartaar | Coquille van Kingboleet |
Soepje | Tonijn | Gerookte zalm
CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of Pesto |
Oude kaas | Rucola | Pijnboompit |
Zongedroogde tomaten
STEAK TARTARE COMER
Krokant van desembrood | 65c dooier |
Gepofte uien mayo | Cornichons
Kaviaar mogelijk 10 gr Platinum Caviar 28.5
GAMBA PIL PIL
Oosterse groenten | Brood & Aioli
RIJSTVEL LOEMPIA vegan
Pittige tofu | Emping | Zoet zure
groenten | Koriander | Sojagel
COQUILLE
Beurre blanc | Dille-olie |
Appelcompote | Pastinaak | Serrano
krokant
COQUILLE VAN KING BOLEET vegan
Bietensalade | Vegan algen beurre blanc
TONIJN
Krokante tortilla | Mangocompote |
Avocadocrème | Kalamansi-gel
GEBAKKEN EENDENLEVER
Wentelteefjes | Appelcompote |
Tahooncress | Ingelegde vijgen
Soepen
Met passie bereid
GEROOSTERDE TOMAAT PAPRIKA SOEP
Vegan mogelijk
Basilicum-emulsie | Brood & boter
DAGSOEP
Brood & boter
MOSTERDKAAS SOEP vega
Croutons | Brood & boter
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood & boter
SALADE GEITENKAAS
Appelcompote | Balsamico | Witlof |
Bundelzwam | Suikernoten
SALADE COMER
Tonijn | Gamba | Calamaris |
Gerookte zalm | Avocadocrème |
Limoenmayonaise
CARPACCIO SALADE
Keuze: Truffelmayonaise of pesto |
Oude kaas | Pijnboompittenmix |
Zongedroogde tomaat | Rucola
Oesters & Kaviaar
Oesters: gillardeau | fine de claire
PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)
4 STUKS
8 STUKS
12 STUKS
PROEVERIJ KAVIAAR
10gr Royal Belgian Caviar Platinum
Kwartelei | Steak Tartare | Truffel chips | Crème fraîche
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Geserveerd op ijs
Geserveerd met Blini’s en Crème fraîche
BLINI’S 4 stuks
Crème fraîche
BLINI’S 6 stuks
Steak tartaar | Zalm | Crème fraîche
Hoofdgerechten
Geserveerd met friet en seizoensgroenten
TOURNEDOS
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Gebakken champignons & ui + 3.5
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-kaneel jus | Paddenstoelenroomsaus | Roquefortsaus
Groenten
CHATEAUBRIAND
Gebakken eendenlever mogelijk +10 p.p.
Gebakken champignons & ui | Groenten
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-kaneel jus |
Paddenstoelenroomsaus | Roquefortsaus
SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP
Oosterse groenten | Seroendeng | Thaise satésaus | Kroepoek
LADYTONG
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus
PASTA GAMBA COMER
Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Rucola | Peterselie
VIS VAN DE MARKT
Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag
HAMBURGER COMER
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Brioche met sesam | Kaas | Bacon | Augurkrellish | Tomaat | Gebakken ui | Mayonaise |
Koolsalade
ZEETONG
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus
BUTCHER’S CHOICE
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
TONIJN STEAK
Knoflookaardappelpuree | Oerbiet | Beurre blanc van algen | Groenten chips
BIET WELLINGTON vega
Champignons geitenkaas | Balsamicoparels | Hollandaise
GEROOSTERDE ARTISJOK vegan mogelijk
Pasta Risso | Groenten chips | Olijvencrumble | Mozzarella | Tomaat
Nagerechten
KAASPLATEAU
Vijf kazen | Notenbrood | Balsamicostroop |
Druivencompote
DAME BLANCHE
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
KOFFIE COMER
Koffie naar Keuze | Truffel Slagroom
| Bonbon | Huisgemaakte lekkernij |
Amaretto
TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’
Proeverij van 3 truffels
MANDARIJN-YOGHURT SCROPPINO 18+
Vodka | Cava
STERANIJS CRÈME BRULEE
Sinaasappelcompote | Bloedsinaasappel ijs
WITTE CHOCOLADE SOUFFLÉ
Nougatine | Pindachocolade mousse
Likeur 43 - Duurt ongeveer 13 min
Kazen
GALET DE LOIRE, FRANKRIJK
Een zachte, romige kaas uit de streek Anjou in Frankrijk, afkomstig van de historische kaasmakerij Louis Tessier. De smaak is vol, mild romig en tegelijk complex, met houtachtige aroma’s en een frisse boterigheid.
MERLIJN CHÈVRE, BELGIË
Deze Belgische geitenbrie uit Rotselaar heeft een bijzondere structuur: een frisse, rulle kern omringd door een mooi lopende buitenrand. De lichte schimmelkorst geeft zachte paddenstoeltonen, terwijl de smaak fris en bijna fruitig blijft.
WYNENDALE, BELGIË
Ambachtelijke, zachte kaas uit de omgeving van Brugge, genoemd naar de streek en het kasteel van Wijnendale. De korst wordt tijdens de rijping regelmatig met de hand gewassen, wat zorgt voor een uitgesproken maar evenwichtige smaak: licht pikant, zacht romig en met krachtige, fruitige aroma’s.
GEHEIM VAN GIESSENBURG, NEDERLAND
Een romige, ambachtelijke kruidenkaas uit Giessenburg, gemaakt door familie Slob van rauwe melk van eigen koeien. De kaas heeft een milde maar volle smaak, verrijkt met o.a. fenegriek, prei, paprika, daslook en knoflook.
AZUL D’CETIN, SPANJE
Een romige blauwaderkaas uit Galicië (Noordwest-Spanje), gemaakt van koeen schapenmelk van dieren die grazen in zilte, zeeluchtrijke weiden. Het Penicillium roqueforti geeft de kaas zijn mooie blauwe aders en een smaak die vol, romig en mild pittig is.
Koffie & Thee
TOFFEE KOFFIE
DIVERSE THEESOORTEN
Berry infusion
Caribbean Dream
Earl Grey Blue Flower
Ginger lemon
Onganic Rooibos
Orange cookies
VERSE MUNTTHEE
Honing
VERSE GEMBERTHEE
Sinaasappel | Honing
GEMBER & MUNTTHEE
Honing
Voor de kinderen
PASTA
Kaas | Rucola | Tomatensaus
KROKET
Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes
FRIKANDEL
Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes
KIPKROKANTJES
Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes
HAMBURGER
Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes
POFFERTJES
Poedersuiker | Boter
KINDERDESSERT
Verrassingstoetje met vanille-ijs
SATÉ
Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes
STEAK FRIET
Groenten | Friet | Mayonaise | Appelmoes
Comer Egmond
Openingstijden
Dinsdag t/m Zondag geopend van 11.00 tot 22.00 uur
Maandag gesloten