Dinerkaart
Smaakvol verrassend
vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal
Voorgerechten
BROOD & DIPPERS
(Glutenvrij mogelijk 6)
Huisgemaakte dippers
PROEVERIJ COMER
Carpaccio | Steak tartare | Hoorntje geitenkaas
Tonijn | Makreel | Soep van de Chef
BURRATA vega
Venkel | Sinaasappel
Zeewiersalade | Focaccia
TONIJN TATAKI
Zeewiersalade | Wasabi mayonaise | Gambakoekje
RILETTE VAN MAKREEL
Avocado | Brioche | Balsamico glaze
CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto | Zongedroogde tomaat |
Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
STEAK TARTARE
Kappertjes | Cornichon | Eigeelcrème
Kappertjes mayonaise | Brioche
GAMBA PIL PIL
Oosterse groenten | Brood & Aioli
VOORGERECHT VAN DE CHEF
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
VEGAN CARPACCIO
Courgette | Komkommer | Kiwi | Groene chili | Vinaigrette
Soepen
Met passie bereid
TOMAAT-BASILICUMSOEP
Vegan mogelijk
Basilicumemulsie | Brood & boter
POMPOEN-ABRIKOOS vegan
Focaccia | Verse Oregano | Roze peper | Brood | Boter
SOEP VAN DE CHEF
Brood & boter
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood & boter
SALADE CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto
Zongedroogde tomaat | Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
SALADE COMER
Gamba’s | Tonijn | Makreel | Calamaris | Avocado | Venkel | Citrus-Hangop
SALADE GEITENKAAS
Vegetarisch
Groene appel | Cranberry | Ingelegde biet | Gesuikerde noten | Balsamico glaze
Oesters
Oesters: gillardeau | fine de claire
PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)
4 STUKS
8 STUKS
12 STUKS
Hoofdgerechten
Geserveerd met 1 puntzak friet per 2 hoofdgerechten
TOURNEDOS VAN ‘THE BASTARD’
Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.
Groenten | Gebakken champignons en ui + 3.5
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Chimichurri |
Hollandaise | Gepofte knoflookjus
CHATEAUBRIAND
Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef
Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.
Groenten | Gebakken champignons & ui
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Chimichurri |
Hollandaise | Gepofte knoflookjus
SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP 250GR
Groenten | Seroendeng | Thaise satésaus
LADYTONG
Gebakken in roomboter | Groenten
Remoulade saus | Citroen
PASTA GAMBA COMER
Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Peterselie
VIS VAN DE MARKT
Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag
QUICHE vega
Spinazie | Paddenstoelen | Artisjok | Ui | Tomatenbruschetta
ZEETONG 400/500 GR
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus
TEXELSE HAMBURGER
Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.
Brioche met sesam | Uiencompote |
Augurk | Truffelmayonaise | BBQ-saus
BUTCHER’S CHOICE
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
POMPOENCURRY vegan
Jasmijnrijst | Gember | Kokos | Naanbrood
TONIJNSPIES
Jasmijnrijst | Teriyaki-lak | Oosterse groente
Sesam | Pindadressing | Bosui
Nagerechten
HEMELSE KOKOS
Witte chocolade-kokos mousse
Kokos kaviaar | Pure chocolade-ijs
Cacao kruim
KAASPLATEAU
5 soorten
Notenbrood | Diverse confitures
FROZEN WITTE CHOCOLADE CRÉME BRÛLÈE
Pistache macaron | Passievrucht granache |
Passievrucht Mousse | Pistache kruim
SGROPPINO 18+
Ananas | Mango | Vodka | Cava
DAME BLANCHE
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
KOFFIE COMER
Koffie of thee naar keuze | Truffel | Slagroom | Bonbon | Huisgemaakte lekkernij | Amaretto
TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’
Kazen
CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK
Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.
CAPRETTA, ITALIË
Italiaanse geitenkaas (10% koe) met een eetbare, soms pluizige natuurkorst. Bijzonder volle maar milde smaak. Door toevoeging van een weinig koemelk wordt de kaas smedig (boterachtig) van structuur.
KLAVER GEITENKAAS CONTADINO, WINKEL
Nederlandse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk. De korst is niet eetbaar. Deze kaas is verrijkt met knoflook, zwarte olijf en zontomaat. U ziet en proeft stevig zuivel met veel plaats voor de smaak van de kruiden.
LANGRES, BOURGOGNE, FRANKRIJK
Van gethermiseerde koemelk met een gewassen, eetbare roodbacterie korst. Romig aan de randen en ietwat rullig in het hart. Vol en pikant maar niet scherp. In het typerende kuiltje boven in het kaasje wordt traditioneel een beetje champagne geschonken.
GORGONZOLA DOLCE, ITALIË
De romige variant van de gorgonzola. Rijk, vol pikant en romig. Gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De korst is niet eetbaar. Een waardige afsluiter van een bijzondere avond tafelen. We serveren hem u graag met een glas Cava.
Koffie & Thee
IRISH COFFEE
IRISH COFFEE COMER
SPANISH COFFEE
FRENCH COFFEE
ITALIAN COFFEE
BAILEYS COFFEE
KISS OF FIRE
TOFFEE KOFFIE
DIVERSE THEE VAN T’S
uit Amsterdam
Green tea: Jasmine | Ginger Lemon
White tea: Berry White
Black tea: Lovely lady grey | Masala Chai
Red tea: Al ‘Coco’ Mond
VERSE MUNTTHEE
Honing
VERSE GEMBERTHEE
Sinaasappel | Honing
Voor de kinderen
PASTA
Kaas | Rucola | Tomatensaus
KROKET
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
FRIKANDEL
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
KIPKROKANTJES
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
HAMBURGER
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
POFFERTJES
Poedersuiker | Boter
KINDERDESSERT
Verrassingstoetje met vanille-ijs
SATÉ
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
Comer Egmond
Openingstijden
Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.