Dinerkaart
Smaakvol verrassend
vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal



Voorgerechten
BROOD & DIPPERS
Huisgemaakte dippers
BROOD & DIPPERS GLUTENVRIJ
Huisgemaakte dippers
PROEVERIJ COMER
Carpaccio | Steak tartare | Hollandse garnalencocktail
Tonijn | Carpaccio van biet | Soep van de Chef
CARPACCIO VAN BIET VEGAN
Soja yoghurt dressing | Pompoenpit
Rucola | Olijvencrumble
TARTAAR VAN TOMAAT VEGAN
Avocado | Basilicum
Balsamico parels | Groente chips
TONIJN TATAKI
Nori Chips | Gepofte rijst | Wakamé salade
Avocadoschuim | Oosterse dressing
HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL
Toast | Little gem
Cocktailsaus | Limoencress
CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto | Zongedroogde tomaat |
Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
STEAK TARTAAR
Brioche | Eigeelcrème | Schuim van Kreeft
Bietenpoeder | Cepes | Mayonaise | Bietenchips
GAMBA PIL PIL
Oosterse groenten | Brood & Aioli
VOORGERECHT VAN DE CHEF
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
Soepen
Met passie bereid
TOMAAT-BASILICUMSOEP
Vegan mogelijk
Basilicumemulsie | Brood & boter
SOEP VAN DE CHEF
Brood & boter
MAISSOEP vegan
Koriander | Chili-olie | Tortilla crumble | Brood & boter
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood & boter
SALADE CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto
Zongedroogde tomaat | Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
SALADE COMER
Tonijn | Gamba | Calamaris | gerookte zalm
Avocadocrème | Limoenmayonaise
SALADE BURRATA
vega mogelijk
Mortadella | Groene asperges | Balsamico | Tomaten
Oesters & Kaviaar
Oesters: gillardeau | fine de claire
PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)
4 STUKS
8 STUKS
12 STUKS
KAVIAAR
Brioche kwartelei & brioche steak tartare (2p)
10gr Royal Belgian Caviar Platinum
Truffelchips | Crème fraîche
PROEVERIJ
Steak tartaar met Kaviaartruffel
(koemelk met gedroogde kaviaar)
Blini met 10gr platinum kaviaar & crème fraîche
Warm gerookte steur met zwart zeezout & gedroogde kaviaar
ROYAL BELGIAN CAVIAR 10 GR OF 30 GR
geserveerd op ijs
Hoofdgerechten
Geserveerd met 1 puntzak friet per 2 hoofdgerechten
TOURNEDOS VAN ‘THE BASTARD’
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Groenten | Gebakken champignons en ui + 4
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-sjalotjus |
Hollandaise saus | Rode wijnjus
CHATEAUBRIAND
Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef
Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.
Groenten | Gebakken champignons & ui
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-sjalotjus |
Hollandaisesaus | Rode wijnjus
SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP 250GR
Oosterse groenten | Seroendeng | Thaise satésaus | Kroepoek
LADYTONG
Gebakken in roomboter | Groenten
Remoulade saus | Citroen
PASTA GAMBA COMER
Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Peterselie | Rucola
VIS VAN DE MARKT
Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag
TEXELSE HAMBURGER
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Brioche met sesam | Kaas | Bacon | Uienringen
Augurk | Tomaat | Truffelmayonaise | BBQ-saus
POMPOENRISOTTO vegan
Dille | kervel | Champignon
Rucola | Vegan kaas
ZEETONG 400/500 GR
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus
BUTCHER’S CHOICE
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
TONIJN KATSU
Sushi | Kimchi | Edamame
Oosterse dressing | Nori chips
GNOCCHI vega
Spinazie | Ricotta | Doperwten
Kruidensaus | Tomaten | Rucola
Nagerechten
PURE CHOCOLADE SOUFFLÉ
15 min wachttijd
Licor 43-ijs | Pistache Tuille
Mango | Marshmallow
KAASPLATEAU
5 soorten
Notenbrood | Diverse confitures
OREO CHEESECAKE
Pistache | Framboos
Hazelnoot crumble | Frambozenijs
SGROPPINO 18+
Witte chocolade | Frambozen | Vodka | Cava
DAME BLANCHE
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
KOFFIE COMER
Koffie of thee naar keuze | Truffel | Slagroom | Bonbon | Huisgemaakte lekkernij | Amaretto
TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’
BONBONS van ‘Bonbon Atelier Limmen’
aan tafel geserveerd
Kazen
CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK
Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.
MONTE ENEBO, ITALIË
Deze geitenkaas wordt handgemaakt door kaasmaker Rafael Baez en zijn dochter. Als basis gebruiken ze geitenmelk, waarna de kaas door flora van Roquefort wordt gerold. Een kaas met een bijzonder uiterlijk én een romige, pikante smaak.
MUNSTER (MARIKEL), FRANKRIJK
Eeuwen geleden maakten monniken deze kaas al in het Münsterdal. De kaas ruikt sterk en heeft een zachte, ietwat vochtige oranje eetbare korst. Gemaakt van koemelk, zoet en kruidig.
BRANDNETELKAAS, NEDERLAND
Heerlijke (en gezonde) boerderijkaas, gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kaas is heerlijk romig en zacht van smaak. Het is een gethermiseerde kaas, gemaakt van koemelk.
BLUE DE WOLVEGA, FRIESLAND
Biologische blauw aderkaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De kaas rijpt circa 6 maanden en ontwikkelt in deze tijd een romige, licht pikante smaak.
Koffie & Thee
IRISH COFFEE
IRISH COFFEE COMER
SPANISH COFFEE
FRENCH COFFEE
ITALIAN COFFEE
BAILEYS COFFEE
KISS OF FIRE
TOFFEE KOFFIE
DIVERSE THEESOORTEN
Berry infusion
Caribbean Dream
Earl Grey Blue Flower
Ginger lemon
Onganic Rooibos
Orange cookies
VERSE MUNTTHEE
Honing
VERSE GEMBERTHEE
Sinaasappel | Honing
Voor de kinderen
PASTA
Kaas | Rucola | Tomatensaus
KROKET
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
FRIKANDEL
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
KIPKROKANTJES
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
HAMBURGER
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
POFFERTJES
Poedersuiker | Boter
KINDERDESSERT
Verrassingstoetje met vanille-ijs
SATÉ
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes


Comer Egmond
Openingstijden
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00.
Maandag gesloten