Dinerkaart
Smaakvol verrassend
vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal



Voorgerechten
BROOD & DIPPERS
Huisgemaakte dippers
BROOD & DIPPERS GLUTENVRIJ
Huisgemaakte dippers
PROEVERIJ COMER
Carpaccio | Steak tartaar | Watermeloencarpaccio
Kingfish | Tonijn tataki | Soep van de Chef
CARPACCIO VAN WATERMELOEN VEGAN
Balsamico | Vegan fetaschuim
Rucola | Avocado
TONIJN TATAKI
Tomaten chutney | Komkommer
Nori chips | Mango yoghurt dressing
SASHIMI VAN KINGFISH
Duindoorn | Ponzu-lak | Mango
Passievrucht | Wasabi mayonaise
CARPACCIO
Keuze: Truffelmayonaise of pesto | Zongedroogde tomaat |
Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
STEAK TARTARE COMER
Eigeel crème | Amsterdamse ui
Kappertjes | Sjalot | Brioche
Kaviaar mogelijk 10 gr Platinum Caviar 28.5
GAMBA PIL PIL
Oosterse groenten | Brood & Aioli
VOORGERECHT VAN DE CHEF
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
COUSCOUS SALADE VEGAN
Falafel | Munt | Granaatappel
Geroosterde paprika
VITELLO TONATO
Zure bommen gel | Fenel cress
Tonijn tataki | Kappertjes mayonaise
Soepen
Met passie bereid
TOMAAT-BASILICUMSOEP
Vegan mogelijk
Basilicumemulsie | Brood & boter
SOEP VAN DE CHEF
Brood & boter
THAISE KIPKERRIE SOEP
Oosterse groenten | Brood & boter
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood & boter
SALADE GEITENKAAS
Abrikoos | Balsamico | Pompoen | Croutons | Suikernoten
SALADE COMER
Tonijn tataki | Gamba | Calamaris | gerookte zalm
Avocadocrème | Limoenmayonaise
WATERMELOEN SALADE
Feta | Granaatappel | Balsamico | Little gem
CAESAR SALADE
Gegrilde kip | Ei | Little gem | Bacon
Caesar dressing | Krokantje van Parmezaan
Oesters & Kaviaar
Oesters: gillardeau | fine de claire
PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)
4 STUKS
8 STUKS
12 STUKS
PROEVERIJ KAVIAAR
10gr Royal Belgian Caviar Platinum
Kwartelei | Steak Tartare | Truffel chips | Crème fraîche
ROYAL BELGIAN CAVIAR
geserveerd op ijs
Hoofdgerechten
Geserveerd met 1 puntzak friet per 2 hoofdgerechten
TOURNEDOS VAN ‘THE BASTARD’
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Groenten | Gebakken champignons en ui + 3.5
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Knoflookjus |
Chimichurri | Bearnaise
CHATEAUBRIAND
Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef
Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.
Groenten | Gebakken champignons & ui
Saus naar keuze: Peperroomsaus | Knoflookjus |
Chimichurri | Bearnaise
SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP 250GR
Oosterse groenten | Seroendeng | Thaise satésaus | Kroepoek
LADYTONG
Gebakken in roomboter | Groenten
Remoulade saus | Citroen
PASTA GAMBA COMER
Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Peterselie | Rucola
VIS VAN DE MARKT
Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag
RUNDERHAMBURGER
Gebakken eendenlever mogelijk 10
Brioche met sesam | Kaas | Bacon | Augurk | Tomaat
Tomaten chutney | Mayonaise
PAPPARDELLE VEGA
Doperwten | Ricotta | Basilicum
Roomsaus | Champignon
ZEETONG 400/500 GR
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus
BUTCHER’S CHOICE
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
TONIJN STEAK
Udon noedels | Sperziebonen
Cashewnoten | Edamame bonen
Oosterse dressing
STEAK VAN AUBERGINE VEGAN
Crème van artisjok | Parelcouscous
Groenten
Nagerechten
KARAMEL-CHOCOLADE BROWNIE
Passievrucht-mango gel | Zoethout crumble
Zoethout-yoghurt meringue | Yoghurt ijs
KAASPLATEAU
5 soorten
Notenbrood | Diverse confitures
PAVLOVA
Passievrucht hangop | Vers fruit
Lemon cress | Cru de cacao
MANGO PASSIEVRUCHT SGROPPINO 18+
Mango | Passievrucht | Vodka | Cava
DAME BLANCHE
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
KOFFIE COMER
Koffie of thee naar keuze | Truffel | Slagroom | Bonbon | Huisgemaakte lekkernij | Amaretto
TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’
BONBONS van ‘Bonbon Atelier Limmen’
aan tafel geserveerd
Kazen
CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK
Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.
MONTE ENEBO, ITALIË
Deze geitenkaas wordt handgemaakt door kaasmaker Rafael Baez en zijn dochter. Als basis gebruiken ze geitenmelk, waarna de kaas door flora van Roquefort wordt gerold. Een kaas met een bijzonder uiterlijk én een romige, pikante smaak.
MUNSTER (MARIKEL), FRANKRIJK
Eeuwen geleden maakten monniken deze kaas al in het Münsterdal. De kaas ruikt sterk en heeft een zachte, ietwat vochtige oranje eetbare korst. Gemaakt van koemelk, zoet en kruidig.
BRANDNETELKAAS, NEDERLAND
Heerlijke (en gezonde) boerderijkaas, gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kaas is heerlijk romig en zacht van smaak. Het is een gethermiseerde kaas, gemaakt van koemelk.
BLUE DE WOLVEGA, FRIESLAND
Biologische blauw aderkaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De kaas rijpt circa 6 maanden en ontwikkelt in deze tijd een romige, licht pikante smaak.
Koffie & Thee
IRISH COFFEE
IRISH COFFEE COMER
SPANISH COFFEE
FRENCH COFFEE
ITALIAN COFFEE
BAILEYS COFFEE
KISS OF FIRE
TOFFEE KOFFIE
DIVERSE THEESOORTEN
Berry infusion
Caribbean Dream
Earl Grey Blue Flower
Ginger lemon
Onganic Rooibos
Orange cookies
VERSE MUNTTHEE
Honing
VERSE GEMBERTHEE
Sinaasappel | Honing
Voor de kinderen
PASTA
Kaas | Rucola | Tomatensaus
KROKET
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
FRIKANDEL
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
KIPKROKANTJES
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
HAMBURGER
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
POFFERTJES
Poedersuiker | Boter
KINDERDESSERT
Verrassingstoetje met vanille-ijs
SATÉ
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes


Comer Egmond
Openingstijden
Dinsdag t/m Zondag geopend van 11.00 tot 22.00 uur
Maandag gesloten