Dinerkaart

Smaakvol verrassend

vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal

Proef de passie! Onze chefs staan voor hun ambacht en voor kwaliteit. Bij elke hap proeft u de liefde en de toewijding. In onze restaurants en in het gerecht dat we u serveren vertellen wij ons eigen, unieke verhaal.
Vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal
Vers, eerlijk, ambachtelijk en lokaal
Menukaart - Comer Egmond

Voorgerechten

BROOD & DIPPERS

7.5

Huisgemaakte dippers

BROOD & DIPPERS GLUTENVRIJ

6

Huisgemaakte dippers

PROEVERIJ COMER

17.5

Carpaccio | Steak tartare | Hollandse garnalencocktail

Tonijn | Carpaccio van biet | Soep van de Chef

CARPACCIO VAN BIET VEGAN

14

Soja yoghurt dressing | Pompoenpit

Rucola | Olijvencrumble

TARTAAR VAN TOMAAT VEGAN

14

Avocado | Basilicum

Balsamico parels | Groente chips

TONIJN TATAKI

15

Nori Chips | Gepofte rijst | Wakamé salade

Avocadoschuim | Oosterse dressing

HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL

17.5

Toast | Little gem

Cocktailsaus | Limoencress

CARPACCIO

15

Keuze: Truffelmayonaise of pesto | Zongedroogde tomaat |

Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten

STEAK TARTAAR

15

Brioche | Eigeelcrème | Schuim van Kreeft

Bietenpoeder | Cepes | Mayonaise | Bietenchips

GAMBA PIL PIL

15.5

Oosterse groenten | Brood & Aioli

VOORGERECHT VAN DE CHEF

dagprijs

Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag

Soepen

Met passie bereid

TOMAAT-BASILICUMSOEP

9

Vegan mogelijk

Basilicumemulsie | Brood & boter

SOEP VAN DE CHEF

Dagprijs

Brood & boter

MAISSOEP vegan

9

Koriander | Chili-olie | Tortilla crumble | Brood & boter

Maaltijdsalades

Geserveerd met brood & boter

SALADE CARPACCIO

20

Keuze: Truffelmayonaise of pesto

Zongedroogde tomaat | Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten

SALADE COMER

23

Tonijn | Gamba | Calamaris | gerookte zalm

Avocadocrème | Limoenmayonaise

SALADE BURRATA

20

vega mogelijk

Mortadella | Groene asperges | Balsamico | Tomaten

Oesters & Kaviaar

Oesters: gillardeau | fine de claire

PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)

4

4 STUKS

15

8 STUKS

30

12 STUKS

44

KAVIAAR

29.5

Brioche kwartelei & brioche steak tartare (2p)

10gr Royal Belgian Caviar Platinum

Truffelchips | Crème fraîche

PROEVERIJ

32.5

Steak tartaar met Kaviaartruffel

(koemelk met gedroogde kaviaar)

Blini met 10gr platinum kaviaar & crème fraîche

Warm gerookte steur met zwart zeezout & gedroogde kaviaar

ROYAL BELGIAN CAVIAR 10 GR OF 30 GR

10 gr 27.5 | 30 gr 62

geserveerd op ijs

Hoofdgerechten

Geserveerd met 1 puntzak friet per 2 hoofdgerechten

TOURNEDOS VAN ‘THE BASTARD’

31.5

Gebakken eendenlever mogelijk 10 

Groenten | Gebakken champignons en ui + 4

Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-sjalotjus |
Hollandaise saus | Rode wijnjus

CHATEAUBRIAND

38.5 p.p.

Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef

Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p.

Groenten | Gebakken champignons & ui

Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-sjalotjus |
Hollandaisesaus | Rode wijnjus

SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP 250GR

23.5

Oosterse groenten | Seroendeng | Thaise satésaus | Kroepoek

LADYTONG

1 st. 21 | 2 st. 32

Gebakken in roomboter | Groenten

Remoulade saus | Citroen

PASTA GAMBA COMER

26.5

Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Peterselie | Rucola

VIS VAN DE MARKT

dagprijs

Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag

TEXELSE HAMBURGER

22

Gebakken eendenlever mogelijk 10 

Brioche met sesam | Kaas | Bacon | Uienringen
Augurk | Tomaat | Truffelmayonaise | BBQ-saus

POMPOENRISOTTO vegan

24.5

Dille | kervel | Champignon

Rucola | Vegan kaas

ZEETONG 400/500 GR

dagprijs

In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus

BUTCHER’S CHOICE

dagprijs

Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag

TONIJN KATSU

28

Sushi | Kimchi | Edamame

Oosterse dressing | Nori chips

GNOCCHI vega

24.5

Spinazie | Ricotta | Doperwten

Kruidensaus | Tomaten | Rucola

Nagerechten

PURE CHOCOLADE SOUFFLÉ

10

15 min wachttijd

Licor 43-ijs | Pistache Tuille

Mango | Marshmallow

KAASPLATEAU

16.5

5 soorten

Notenbrood | Diverse confitures

OREO CHEESECAKE

9

Pistache | Framboos

Hazelnoot crumble | Frambozenijs

SGROPPINO 18+

9

Witte chocolade | Frambozen | Vodka | Cava

DAME BLANCHE

9

Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom

KOFFIE COMER

11

Koffie of thee naar keuze | Truffel | Slagroom | Bonbon | Huisgemaakte lekkernij | Amaretto

TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’

3 stuks 5.5

BONBONS van ‘Bonbon Atelier Limmen’

3 stuks 5.5

aan tafel geserveerd

 

Kazen

CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK

Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.

MONTE ENEBO, ITALIË

Deze geitenkaas wordt handgemaakt door kaasmaker Rafael Baez en zijn dochter. Als basis gebruiken ze geitenmelk, waarna de kaas door flora van Roquefort wordt gerold. Een kaas met een bijzonder uiterlijk én een romige, pikante smaak.

MUNSTER (MARIKEL), FRANKRIJK

Eeuwen geleden maakten monniken deze kaas al in het Münsterdal. De kaas ruikt sterk en heeft een zachte, ietwat vochtige oranje eetbare korst. Gemaakt van koemelk, zoet en kruidig.

BRANDNETELKAAS, NEDERLAND

Heerlijke (en gezonde) boerderijkaas, gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kaas is heerlijk romig en zacht van smaak. Het is een gethermiseerde kaas, gemaakt van koemelk.

BLUE DE WOLVEGA, FRIESLAND

Biologische blauw aderkaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De kaas rijpt circa 6 maanden en ontwikkelt in deze tijd een romige, licht pikante smaak.

Koffie & Thee

IRISH COFFEE

8.5

IRISH COFFEE COMER

10

SPANISH COFFEE

8.5

FRENCH COFFEE

8.5

ITALIAN COFFEE

8.5

BAILEYS COFFEE

8.5

KISS OF FIRE

8.5

TOFFEE KOFFIE

6.5

DIVERSE THEESOORTEN

3.3

Berry infusion

Caribbean Dream

Earl Grey Blue Flower

Ginger lemon

Onganic Rooibos

Orange cookies

VERSE MUNTTHEE

4

Honing

VERSE GEMBERTHEE

4

Sinaasappel | Honing

Voor de kinderen

PASTA

8.5

Kaas | Rucola | Tomatensaus

KROKET

10

Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes

FRIKANDEL

10

Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes

KIPKROKANTJES

11

Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes

HAMBURGER

12.5

Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes

POFFERTJES

6.5

Poedersuiker | Boter

KINDERDESSERT

6.5

Verrassingstoetje met vanille-ijs

SATÉ

12.5

Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes

Menukaart - Comer Egmond
Menukaart - Comer Egmond

Comer Egmond

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00.

Maandag gesloten